Rezervirajte pregled

Naš tim
za blistavi osmijeh

Tim
stručnjaka

Naši zaposlenici uživaju u svom poslu, primjenjuju najbolje prakse i prate najnovija otkrića u dentalnoj medicini. Koristimo svaku prigodu za stručno usavršavanje i razmjenu znanja s vodećim svjetskim stručnjacima. Pacijentu pristupamo savjesno i profesionalno uz razumijevanje osobitosti i potreba svakog slučaja s kojim se susretnemo.

Ugodan
ambijent

Opustite se u našoj čekaonici uz osoblje koje će rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Prelistajte brošure i pogledajte video sadržaje iz kojih ćete lako shvatiti što i kako radimo za vas. Osjećajte se kao kod kuće. Prepustite teži dio posla nama, a mi ćemo se pobrinuti da sve prođe ugodno i bezbolno i da se s osmijehom što prije vratite svojoj svakodnevnici!

Usredotočeni
na pacijenta

Tijekom prvog susreta radimo plan rada i upoznajemo pacijenta s njim. Želimo dobiti najbolje rezultate, a to nije moguće bez detaljne dijagnoze i uvažavanja mišljenja samog pacijenta. Poštujemo vaše vrijeme i vaše želje te čuvamo povjerenje koje ste nam poklonili svojim dolaskom u našu ordinaciju.

Suvremena
tehnologija

Naše ordinacije uređene su u skladu sa zadnjim dostupnim tehnologijama i najmodernijom stomatološkom opremom i priborom. Kod nas možete odmah- bez reda čekanja napraviti RTG ili CT snimak zuba. Raspolažemo i računalno podržanom proizvodnjom- CAD CAM sustavom koji osigurava da na vaše potrebe odgovorimo u najkraćem mogućem roku uz besprijekornu kvalitetu.

Interdisciplinaran
pristup

Uvažavajući da je svaki pacijent osoba sa individualnim potrebama i željama, pristupamo svakom svom slučaju s posebnom pažnjom. Naši stručnjaci iz svih područja dentalne medicine međusobno se konzultiraju prije nego se konačno odlučimo za jedno ili više mogućih rješenja koja ćemo vam ponuditi i za koja vjerujemo da su za vas najprikladnija.

Dugoročna
rješenja za vas

Na svoj rad dajemo garanciju i osiguravamo da svi naši radovi dugoročno očuvaju estetiku i funkcionalnost u skladu s najboljim praksama i mogućnostima suvremene dentalne medicine. Pomažemo pacijentu brinuti o prevenciji i održavanju svojih zuba kako bi pospješili njihovu trajnost, a time i vaše zadovoljstvo!

Vrhunska opremljenost, ugodna atmosfera, stručno osoblje, pristupačne cijene! Sve pohvale simpatičnoj dr. Roglić zbog koje su i oni s ogromnim strahom od zubara ipak uspjeli sjest na stolicu.

-
Matea Blažević

Rezervirajte pregled

Stručno osoblje, izvrsna opremljenost i ugodan ambijent! Tople preporuke!

-
Tea Palada Alfirević

Rezervirajte pregled

Odlično i profesionalno osoblje. Opuštena i ugodna atmosfera… Sve preporuke!

-
Antonija Gluić

Rezervirajte pregled