Cryo Slimming kriolipoliza - Dentech
Blog

Cryo Slimming kriolipoliza

Cryo Slimming kriolipoliza

Cryo Slimming metodom pomoću medicinskog uređaja za ciljanu krio terapiju, tretiramo isključivo dijelove tijela koje je potrebno oblikovati.

Upotrebom uređaja za krio terapiju stimulira se odgovor tijela korištenjem niske temperature. Uređaji za ciljanu krio terapiju djeluju na principu usmjerenog hladnog mlaza (-78°C) i rashlađene masažne kugle (-38°C), pri čemu se na ciljanom području temperatura tkiva snižava na 4°C i potiče apoptoza masnih stanica isključivo tretiranog područja.

Cryo slimming metoda funkcionira na principu zamrzavanja bijelih masnih stanica, pri čemu se one pretvaraju u smeđe i izlučuju putem limfnog sustava. Na svakom tretmanu, dodatno potičemo limfnu drenažu masažom tretiranih dijelova.

Rezultati cryo slimming metode se počinju očitavati nakon minimalno šest tretmana, dok se potpun rezultat vidi nakon osam tjedana od samog početka. Za brže i kvalitetnije rezultate, preporučamo jedan do dva tretmana tjedno.

Cryo slimming uređajem izbjegava se korištenje vakuuma i rashladnih ploča, koje mogu ostaviti podljeve i neravnine, a tretman je bezbolan i traje svega nekoliko minuta. Ova metoda uključuje usmjereni hladni mlaz i rashlađenu masažnu kuglu, kojima se tretiraju isključivo odabrana područja.

Za što se sve Cryo Slimming kriolipoliza koristi?

Cryo slimming metoda ciljane krio terapije učinkovito djeluje u svega nekoliko tjedana. Dijelovi tijela koji se mogu tretirati cryo slimming metodom su ruke, noge, bedra i stražnjica, stomak, bokovi te podbradak.

Ova metoda koristi se za:

  • Zamrzavanje masnih stanica
  • Ciljano oblikovanje tijela
  • Razbijanje celulita
  • Zatezanje i ravnanje strija nakon poroda
  • Zatezanje kože
  • Osim poticanja apoptoze masnih stanica, zbog djelovanja hladnoće, koža pojačano proizvodi elastin i kolagen, pri čemu postaje glađa i zategnutija.
  • Eliminiranje celulita kombinira poticanje apoptoze masnih stanica i povećanu proizvodnju kolagena.

Da bi se limfna drenaža dodatno potaknula, između tretmana savjetujemo obilan unos tekućine i nježnu masažu tretiranih područja.

Koliki bi trebao biti minimalni i maksimalni razmak između tretmana?

Nakon višemjesečnog testiranja djelotvornosti uređaja za ciljanu krio terapiju, sigurni smo da je minimalni preporučeni razmak između tretmana jedan dan, dok je maksimalni preporučljivi razmak 10 dana.

Može li se u isto vrijeme tretirati više područja?

Cryo slimming metodom se može tretirati više područja u istom terminu, primjerice stomak i bokovi.

Hoće li me tretman boljeti?

Na vašem cryo slimming tretmanu ne biste trebali osjetiti bol ili nelagodu ni u jednom trenutku. Zbog usmjerenog hladnog mlaza i rashlađene kugle, na vašoj koži ćete osjetiti hladnoću, no ona neće biti neizdržljiva. Koža i potkožno tkivo se ciljano hlade na temperaturu od 4°C te se tretiranje područja zaustavlja nakon što je temperatura postignuta.

Koja područja mogu tretirati cryo slimming metodom?

Cryo slimming metodom, odnosno usmjerenom krio lipolizom, moguće je tretirati područja s masnim nakupinama, opuštenom kožom, strijama ili celulitom. Područja koja najčešće tretiramo kod naših pacijenata su nadlaktice, bedra, stražnjica, stomak i podbradak.

Je li mi jedan tretman dovoljan?

Ne. Kod upotrebe cryo slimming metode, masne stanice se ciljano hlade i dovode u stanje apoptoze, nakon čega se izbacuju iz tijela kroz limfni sustav. Kako bi se taj tjelesni proces uzastopno poticao, preporučena količina za ostvarivanje učinkovitih rezultata je minimalno 6 tretmana.

Smijem li raditi cryo slimming tretmane za vrijeme trudnoće?

Iako se kod cryo slimming metode usmjerene krio terapije ne koriste nikakve kemikalije već se hladnoćom potiče prirodni odgovor tijela, savjetujemo da se za vrijeme trudnoće prvo savjetujete sa svojim liječnikom te zajednički procijenite jeste li kandidat za krio terapiju.

Želite li isprobati cryo slimming metodu i uvjeriti se u njene rezultate? Naš stručni tim je tu za vas! Kontaktirajte nas i rezervirajte vaše besplatne konzultacije još danas.