Obnovite tonus vaše kože pomoću dermalnih filera - Dentech
Blog

Obnovite tonus vaše kože pomoću dermalnih filera

Hijaluronski dermalni fileri u Dentechu

Već znamo da s godinama koža gubi svoj tonus, sjaj i volumen, dok se konture lica počinju opuštati i gubiti. Kako bi svom licu podarili novi sjaj i vratili izgubljeni volumen, ali i unaprijedili ono čime nismo zadovoljni, u 21. stoljeću postoje razni anti-age tretmani za kojima možemo posegnuti.

Dok su plastične operacije često rezervirane za one najhrabrije i imućnije, postoje metode koje nisu toliko invazivne te su pristupačne cijenom, ali i brzinom oporavka.

O čemu je riječ?

Hijaluronski dermalni fileri su brza i pristupačna alternativa drugim estetskim zahvatima.

Njima možemo promijeniti konture lica (npr. linije brade i izgled čeljusti), podignuti kutove usana, promijeniti izgled nosa, napraviti lifting jagodica i volumizirati usne. Isto tako, pomoću filera možemo ispraviti ožiljke i bore. Važno je reći da s filerima ne ugrožavamo prirodnost izgleda lica uz maksimalno zadržavanje mimike.

S filerima omogućavamo ponovnu rehidraciju kože, čime obnavljamo njen sjaj, elastičnost i volumen te postižemo besprijekoran i odmoran izgled.

Tko je kandidat za dermalne filere?

Kandidati za dermalne filere nisu samo zrelije osobe koje žele pomladiti svoj izgled, već i mlađe osobe koje žele preduhitriti proces starenja. Međutim, nije imperativ da je starenje jedini razlog za primjenu dermalnih filera.

Sve češće mlađe osobe koriste filere kako bi se približile svom željenom izgledu na neinvazivan način.

Dok hijaluronske filere moramo nadopunjavati svakih nekoliko mjeseci, oni su ipak bolja opcija za korigiranje izgleda od invazivnih kirurških zahvata čiji učinak nije reverzibilan.

Koliko dugo traje učinak dermalnih filera?

Hijaluronska kiselina je prirodno pohranjena u ljudskom tijelu te se ona automatski resorbira. Razlog tomu je enzim hijaluronidaza, koja razgrađuje hijaluron. Zbog toga je tretmane filerima potrebno ponavljati svakih 6-10 mjeseci, ovisno o organizmu pacijenta.

Dobra vijest je da je samo pri prvom apliciranju filera potrebno iskoristiti početnu količinu, čime se pri svakom drugom posjetu koristi sve manja količina, obzirom da već postoji baza na koju se moguće nadograđivati.

Ugovorite besplatan pregled i konzultacije o dermalnim filerima u Dentechu

Vaš termin za besplatan pregled i konzultacije možete dogovoriti putem info@dentech.hr, Instagrama i Facebooka te 099/482-7567, a naše ljubazno osoblje će pronaći termin koji će vam najviše odgovarati.