All on 4 implantati - Dentech
Implantati

All on 4 implantati

Odaberite premium fiksna rješenja na 4 implantata u Dentechu.

All on 4 pregled
Ne propustite

Posebne ponude u srpnju

Uvijek osluškujemo vaše potrebe i želje te stoga naše ponude krojimo upravo prema vama.

Stomatoloske konzultacije
1200 eur popusta na paket

All-on-4 Premium implantati + Basic protetika

Standardna cijena: 7500€
Nova cijena: 6300€
Recepcija klinike Dentech
1340 eur popusta na paket

All-on-4 Premium implantati + Premium protetika

Standardna cijena: 8900€
Nova cijena: 7560€
All on 4 rendgenska snimka
Implantati

Fiksna rješenja na 4 implantata u Dentechu

Fiksno rješenje s 4 implantata odnosi se na ugradnju 4 zubna implantata koji podržavaju fiksni protetski rad s 12-14 zuba. Riječ je o postupku koji se primjenjuje u slučaju čeljusti s potpunim nedostatkom zuba ili ako pacijent ima puknute ili previše oštećene zube.

Njegove prednosti su brojne. Kao prvo, važno je, ponovo, istaknuti da su zubni implantati doživotno rješenje. Zahvat ne zahtijeva transplantaciju kosti ni dodatne kirurške zahvate. Prilikom jednog dolaska moguće je odraditi ugradnju implantata i pacijentu odmah ponuditi privremeno protetsko rješenje. Ovo rješenje s 4 implantata i fiksnim mostom pruža vam prirodan osjećaj i sigurnost žvakanja te slobodno nepce.

Dentech

O nama

Upoznajte naše stručnjake, ljude koji brinu o vašem osmijehu. Osim što volimo naš posao i redovito se educiramo u svim poljima dentalne medicine, svakom pacijentu pristupamo toplo, ljudski uz visoko razumijevanje vaših želja i potreba.

10,000+ Zadovoljnih pacijenata
3,000+ Ugrađenih implantata
10 Godina iskustva
100% Individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Pošaljite upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda nije obvezujuća

1
Prvi pregled i konzultacije

Na prvom implantološkom pregledu i konzultacijama, naš tim će obaviti detaljan pregled vaše usne šupljine i snimit će 3D CBCT snimku, kako bi dobili potpun uvid u koštane i okolne strukture. To je od iznimne važnosti za planiranje terapije i osiguravanje uspješnosti ugradnje.

2
Pisana ponuda

Nakon konzultacija, dobit ćete pisanu ponudu s jasno naznačenim cijenama za svaki korak terapije – od ugradnje implantata, do završnih protetskih radova na implantatu.

3
Izrada digitaliziranog plana terapije

Kada prihvatite ponudu i odlučite se za ugradnju implantata, naš tim će izraditi digitalizirani plan terapije, koji uključuje izradu vodilice za ugradnju implantata u kost, kako bi se osigurala maksimalna preciznost pozicije i kuta ugradnje, jer u Dentechu ništa ne prepuštamo slučaju.

4
Ugradnja implantata

Na vašem terminu za ugradnju implantata osigurat ćemo vam maksimalnu udobnost, kako bi proces ugradnje prošao što ugodnije za vas. Ugradnja implantata traje u prosjeku 30 minuta po implantatu i u potpunosti je bezbolna za pacijenta. Po završetku ugradnje, dobit ćete jasne i pisane upute kojih se trebate pridržavati kako biste osigurali što sigurniji proces zacjeljivanja.

5
Proces oseointegracije – srastanja implantata s kosti

Tijek procesa oseointegracije, odnosno procesa srastanja implantata s kosti, traje u prosjeku 3-6 mjeseci ovisno o svakom individualnom pacijentu. Za to vrijeme ćete povremeno dolaziti u kliniku na kontrole, kako bismo mogli pratiti proces srastanja implantata s kosti dok on ne dobije potpunu stabilnost.

6
Postavljanje implanto-protetskog rada na implantat

Proces postavljanja implanto-protetskog rada na implantate započinje s otvaranjem implantata i postavljanjem abutmenta u implantate – nadogradnje koja će povezivati implantat i protetski rad (fiksni most). Nakon toga, započinjemo s izradom protetskog rada u 3D tehnologiji, a samim procesom koji traje između 7 do 10 radnih dana osiguravamo maksimalnu funkcionalnu i estetsku prikladnost vašeg protetskog nadomjestka na implantatu.

Stomatoloska ordinacija
FAQ

Tri najčešća pitanja o implantatima koja nam postavljaju pacijenti

U Dentech klinici radimo s isključivo premium brandovima implantata koji nam osiguravaju uspješne rezultate ugradnje i retencije implantata. Brandovi s kojima radimo su:

  • Straumann (Švicarska)
  • Neodent (Brazil)

Dentech klinika nudi cjeloživotnu garanciju kvalitete na zubne implantate. Ono što nam je bitno jest da dolazite na kontrole barem jednom godišnje.

Svaki implantat koji ugradimo u našoj klinici dolazi s vlastitom knjižicom kvalitete, takozvanom “putovnicom implantata”. Ona sadrži serijski broj implantata, poziciju ugradnje i sve bitne specifikacije o ugrađenom implantatu. “Putovnicu” implantata je bitno čuvati do kraja života.

CBCT pregled
Implantati

Zašto odabrati Dentech za ugradnju implantata?

  • Vlastiti dentalni laboratorij
  • Digitalno uzimanje otisaka
  • Digitalno planiranje zahvata
  • Bezbolni zahvati
  • Uz svaki implantat dobijete njegovu vlastitu “putovnicu”
  • Doživotna garancija na implantate
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda nije obvezujuća
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Galerija osmijeha

Galerija osmijeha

All-on-4 s cirkonkeramickim mostom