ClearCorrect prozirni aparatić - Dentech
Ortodoncija

ClearCorrect prozirni aparatić

Otkrijte neograničene mogućnosti ClearCorrect Unlimited prozirnog aparatića.

Invisalign simulacija
Invisalign sken
Ortodoncija

ClearCorrect prozirne ortodontske udlage

Kada zubi nisu idealno poravnati, to se zove malokluzija. Takva situacija može otežati žvakanje, istrošiti caklinu, ubrzati nastanak karijesa, učiniti da izgledate starije od vaše dobi, pa čak i uzrokovati ozbiljna dugotrajna oštećenja.

Zbog toga vam Clear Correct prozirni ortodontski aparatić nudi diskretno i mobilno rješenje za ispravljanje zuba. Za razliku od fiksnog ortodontskog aparatića, Clear Correct prozirne ortodontske udlage možete skinuti kada god je to potrebno, samo je važno da ih nosite barem 22 sata dnevno kako bi omogućili kontinuirano i sigurno ispravljanje vaših zuba.

Ovaj prozirni mobilni aparatić nudi vam brojne prednosti – olakšano održavanje higijene, nesmetanu mogućnost konzumiranja jela i pića, potpuno je proziran i savršeno udoban za nošenje.

Ortodoncija

Spoznajte neograničene mogućnosti ClearCorrect aparatića

Svaka osoba sanja o savršenom i lijepom osmijehu, ali nisu svi oduševljeni činjenicom da moraju nositi aparatić za zube. Kako bismo vas „spasili“ od nošenja starog nezgrapnog aparatića, Clear Correct prozirni ortodontski aparatić nudi vam potpunu udobnost nošenja, lakše održavanje oralne higijene te konzumiranje hrane i pića. Clear Correct vrlo je udoban i djeluje s manjim silama za razliku od uobičajenih fiksnih aparatića. Osim toga, nitko neće ni primijetiti da ga nosite!

Prozirni aparatic
Dentech

O nama

Uvijek težimo najboljim i najsigurnijim metodama koji će rezultirati pozitivnim ishodom za svakog individualnog pacijenta.

10,000+ Zadovoljnih pacijenata
2,000+ Uspješnih ortodontskih terapija
10 Godina iskustva
100% Individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Pošaljite upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća

1
Prvi pregled i besplatna izrada digitalnog otiska

Na prvom ClearCorrect pregledu i konzultacijama, naš tim će obaviti detaljan pregled vaše usne šupljine i potpuno besplatno će izraditi digitalni otisak vašeg osmijeha pomoću intraoralnog skenera.

2
Izrada simulacije osmijeha

Nakon što naš tim uzme digitalni otisak vašeg osmijeha, izradit ćemo digitalnu simulaciju vašeg osmijeha, prema kojoj ćete moći vidjeti kako bi vaši zubi izgledali po završetku ClearCorrect ortodontske terapije.

3
Izrada plana terapije i potvrda

Kada se odlučite za terapiju ClearCorrect aparatićem, naš stručni tim će u suradnji s vama izraditi detaljan plan terapije, prema kojem će se kompjuterski odrediti pomak svakog pojedinog zuba do završetka terapije.

4
Naručivanje ClearCorrect aparatića

Nakon što ste u potpunosti zadovoljni digitalnim planom terapije, možemo krenuti s narudžbom ClearCorrect aparatića. Očekivani period u kojem će vaš set ClearCorrect udlaga stići u kliniku je 5 tjedana.

5
Postavljanje prvog seta ClearCorrect ortodontskih udlaga

Na vašem terminu za postavljanje prvog seta ClearCorrect udlaga odradit ćemo sve potrebne korake za uspješnu ortodontsku terapiju. Nakon toga ćete u sljedećih 10 tjedana vaše udlage mijenjati sami. Vaši će se zubi, na taj način, pomicati prema željenoj poziciji. Morat ćete nositi svoj set udlaga od 20 do 22 sata dnevno, prelazeći na novi set prema uputama ortodonta. Udlage će nježno i postupno ispraviti vaše zube.

Invisalign sken
FAQ

Tri najčešća pitanja koja nam pacijenti postavljaju o ClearCorrect aparatiću

Zato što njime ispravljamo nepravilan položaj zuba, sprječavamo propadanje zuba te ozljede koje mogu nastati uslijed korištenja klasičnih ortodontskih aparatića. Također, održavanje oralne higijene je praktičnije, stoga nema rizika od pojave karijesa i problema s desnima!

Za složenije slučajeve, uvijek preporučamo ClearCorrect Unlimited ortodontski paket, koji uključuje neograničen broj ClearCorrect setova za ispravljanje zuba.

Prednost ClearCorrect aparatića je u tome što ga možete ukloniti za potrebe jela, pića i održavanja oralne higijene. Samo pazite da ga uvijek spremite u odgovarajuću ClearCorrect kutijicu koju ćete dobiti u svom paketu, kako se udlage ne bi oštetile ili izgubile. Imajte na umu da je ortodontske udlage potrebno nositi barem 20 sati dnevno kako bi ortodontska terapija bila uspješna.

Invisalign aparatic
Ortodoncija

Zašto odabrati Dentech za ClearCorrect aparatić?

  • Tim stručnjaka osposobljenih za digitalnu ortodonciju
  • Digitalno planiranje terapije
  • Besplatna RTG dijagnostika prije početka terapije
  • Individualan pristup u planiranju i provedbi terapije
  • Besplatan set retencijskih udlaga (retainera) po završetku ortodontske terapije
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća
Kontakt

Pošaljite upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Osmijesi

Galerija osmijeha

Prije Invisalign tretmana Poslije Invisalign tretmana