Cryo Slimming kriolipoliza - Dentech
Tretmani za mršavljenje

Cryo Slimming kriolipoliza

Uz Cryo Slimming metodu, zamrznite višak neželjenih kilograma i oblikujte tijelo!

Krioterapija
Kriolipoliza
Tretmani za mršavljenje

Kako Cryo Slimming metoda funkcionira?

Upotrebom uređaja za krio terapiju stimulira se odgovor tijela korištenjem niske temperature. Uređaji za ciljanu krio terapiju djeluju na principu usmjerenog hladnog mlaza (-78°C) i rashlađene masažne kugle (-38°C), pri čemu se na ciljanom području temperatura tkiva snižava na 4°C i potiče apoptoza masnih stanica isključivo tretiranog područja.

Cryo slimming metoda funkcionira na principu zamrzavanja bijelih masnih stanica, pri čemu se one pretvaraju u smeđe i izlučuju putem limfnog sustava. Na svakom tretmanu, dodatno potičemo limfnu drenažu masažom tretiranih dijelova.

Korištenjem uređaja za ciljanu krio terapiju, osim postizanja učinka gubitka neželjenih kilograma te zatezanja kože, nakon svakog tretmana naši klijenti kažu da se osjećaju poletno i energizirano.

Tretmani za mršavljenje

Za što se sve Cryo Slimming metoda koristi?

Cryo slimming metoda ciljane krio terapije učinkovito djeluje u svega nekoliko tjedana. Dijelovi tijela koji se mogu tretirati cryo slimming metodom su ruke, noge, bedra i stražnjica, stomak, bokovi te podbradak.

Osim poticanja apoptoze masnih stanica, zbog djelovanja hladnoće, koža pojačano proizvodi elastin i kolagen, pri čemu postaje glađa i zategnutija. Eliminiranje celulita kombinira poticanje apoptoze masnih stanica i povećanu proizvodnju kolagena. Da bi se limfna drenaža dodatno potaknula, između tretmana savjetujemo obilan unos tekućine i nježnu masažu tretiranih područja.

Kriolipoliza
Dentech

O nama

Uvijek težimo najboljim i najsigurnijim metodama koje će rezultirati pozitivnim ishodom za svakog individualnog pacijenta.

10,000+ Zadovoljnih pacijenata
2,000+ tretmana neinvazivne estetske medicine
10 godina postojanja
100% individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Pošaljite nam upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća
FAQ

Šest najčešćih pitanja koja nam pacijenti postavljaju o Cryo Slimming tretmanu

Nakon višemjesečnog testiranja djelotvornosti uređaja za ciljanu krio terapiju, sigurni smo da je minimalni preporučeni razmak između tretmana jedan dan, dok je maksimalni preporučljivi razmak 10 dana.

Cryo Slimming metodom se može tretirati više područja u istom terminu, primjerice stomak, ruke i bokovi.

Na vašem Cryo Slimming tretmanu ne biste trebali osjetiti bol ili nelagodu ni u jednom trenutku. Zbog usmjerenog hladnog mlaza i rashlađene kugle, na vašoj koži ćete osjetiti hladnoću, no ona neće biti neizdržljiva. Koža i potkožno tkivo se ciljano hlade na temperaturu od 4°C te se tretiranje područja zaustavlja nakon što je temperatura postignuta.

Cryo Slimming metodom, odnosno usmjerenom kriolipolizom, moguće je tretirati područja s masnim nakupinama, opuštenom kožom, strijama ili celulitom. Područja koja najčešće tretiramo kod naših pacijenata su nadlaktice, bedra, stražnjica, stomak i podbradak.

Ne. Kod upotrebe Cryo Slimming metode, masne stanice se ciljano hlade i dovode u stanje apoptoze, nakon čega se izbacuju iz tijela kroz limfni sustav. Kako bi se taj tjelesni proces uzastopno poticao, preporučena količina za ostvarivanje učinkovitih rezultata je minimalno 6 tretmana.

Iako se kod Cryo Slimming metode usmjerene krioterapije ne koriste nikakve kemikalije već se hladnoćom potiče prirodni odgovor tijela, savjetujemo da se o tretmanima za vrijeme trudnoće prvo savjetujete sa svojim liječnikom te zajednički procijenite jeste li kandidat za krioterapiju.

Recepcija klinike Dentech
Tretmani za mršavljenje

Zašto odabrati Dentech za Cryo Slimming tretman?

  • Tim stručnjaka osposobljenih za holistički pristup
  • Besplatan pregled i savjetovanje
  • Individualan pristup u planiranju i provedbi terapije
  • Bezbolna procedura
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Osmijesi

Galerija osmijeha

Augmentacija usana dermalnim filerima