Hijaluronski dermalni fileri - Dentech
Dermalni fileri i tretmani bora

Hijaluronski dermalni fileri

Sigurni tretmani hijaluronskim dermalnim filerima.

Estetske konzultacije
Hijaluronski fileri
Dermalni fileri i tretmani bora

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri koje koristimo u našoj klinici izrađeni su u skladu sa sigurnosnim standardima te ne uključuju hijaluronsku kiselinu životinjskog podrijetla. Zbog toga možemo reći kako su u potpunosti sigurni za primjenu zbog svoje maksimalne čistoće. Hijaluronski fileri savršeno su rješenje za popunjavanje nastalih bora, pospješivanje volumena usnica te poboljšanje tonusa i elasticiteta kože. Njima je moguće ispraviti nepravilnosti lica i koži vratiti sjaj.

Tretman traje u prosjeku 30 minuta, a odmah nakon tretmana se možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Dentech

O nama

Uvijek težimo najboljim i najsigurnijim metodama koje će rezultirati pozitivnim ishodom za svakog individualnog pacijenta.

10,000+ zadovoljnih pacijenata
2,000+ tretmana neinvazivne estetske medicine
10 godina iskustva
100% individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Pošaljite nam upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća

1
Prvi pregled i konzultacije

Na tom terminu izrazit ćete vaše želje i očekivanja vezana uz željene korekcije, nakon čega će vam doktor preporučiti tretmane kojima bi se to postiglo. Doktor će vam detaljno pojasniti preporučene zahvate i tehnike, koje bi zone tretirao i koliku bi količinu filera aplicirao. Nakon postignutog dogovora, dogovara se termin za izvođenje željenog tretmana. Naša je želja i misija da pacijenti zadrže što prirodniji izgled, što se hijaluronskim filerima može i ostvariti.

2
Ispunjavanje obrazaca i prolazak kroz postupak

Prije samog zahvata, potrebno je odraditi formalni dio koji uključuje potpisivanje pristanka za estetske postupke te davanje informacija o vama koje su nam potrebne prije samog zahvata. Nakon toga, prije početka samog zahvata, volimo s vama još jednom razjasniti postupak aplikacije filera, kako bi pri aplikaciji bili što opušteniji.

3
Čišćenje lica i apliciranje topikalnog anestetika

Prije dolaska na dogovoreni termin za izvođenje tretmana apliciranjem filera, preporučljivo je da pažljivo uklonite sav make-up s lica. Ukoliko niste u mogućnosti ukloniti make-up prije dolaska, to možete obaviti i po dolasku u ordinaciju. Prije zahvata, na očišćeno područje nanosimo kremu s anestetikom, kako bi se smanjila neugoda pri aplikaciji.

4
Apliciranje filera

Kada anestetik počne djelovati, pristupa se zahvatu, pri čemu doktor komunicira s vama o postupku koji izvodi. Ovaj korak traje u prosjeku 10 do 15 minuta. Nakon što doktor dovrši aplikaciju filera, pružit će vam ogledalo da pogledate rezultate te ćete moći izraziti svoje želje o detaljima (primjerice, obliku usana, dodatnom volumenu, i sl.).

5
Kontrola

Nakon jednog do dva tjedna od injekcijskog apliciranja hijaluronskih filera, napravit ćemo kontrolni pregled na kojem ćemo utvrditi uspješnost terapije i odraditi eventualne nadopune.

estetski tretman
FAQ

Tri najčešća pitanja koja nam pacijenti postavljaju o tretmanu dermalnim filerima

Hijaluronskim filerima možemo:

 • ispraviti bore, nabore i ožiljke,
 • tretirati nazolabijalne bore (od nosa prema usnama),
 • tretirati perioralne bore (pušačke bore oko usana),
 • periorbitalne bore (na vanjskoj strani očiju),
 • napraviti lifting jagodica te
 • lifting cijelog lica,
 • dobiti senzualne i voluminozne usnice,
 • oblikovati i definirati linije vašeg lica,
 • oblikovati linije brade i donje čeljusti,
 • hidratizirati, popuniti i pomladiti vašu kožu,
 • poboljšati tonus i elastičnost vaše kože.

Hijaluronski dermalni fileri traju u prosjeku 6 mjeseci, ali je jako važno napomenuti da češćim ponavljanjem tretmana, rezultati traju dulje jer se na taj način smanjuje resorpcija hijalurona. Vijek trajanja filera je individualan, ovisno od osobe do osobe, kod nekih ljudi može trajati i duže od prosjeka. Razlog toga je enzim hijaluronidaza, o kojem ovisi razgradnja hijaluronske kiseline.

Dermalni fileri ne zahtijevaju nikakav poseban period oporavka – važno je 1-2 dana izbjegavati sunce, odlaske u solarij i saunu. Narednih nekoliko dana potrebno je smanjiti fizičku aktivnost, a nije preporučljivo pritiskati područja s filerima. Nakon zahvata, moguća je pojava blagog hematoma, oteknuća ili crvenila na mjestu uboda, što je normalna pojava i ona prolazi u roku nekoliko dana. U ovom periodu, bitno je izbjegavati nošenje make-upa, kao i diranje mjesta uboda.

Efekt filera je vidljiv odmah, no za puni efekt je potrebno pričekati do dva tjedna. To je period koji je potreban filerima kako bi se rasporedili unutar apliciranog područja.
Nakon tretmana, naši će vam doktori preporučiti dodatnu liniju aftercare proizvoda za hidrataciju kože i brigu o filerima, kako bi im što više produžili vijek.

Estetske konzultacije
Dermalni fileri i tretmani bora

Zašto odabrati Dentech za tretman dermalnim filerima?

 • Tim stručnjaka osposobljenih za holistički pristup
 • Besplatan pregled i savjetovanje
 • Individualan pristup u planiranju i provedbi terapije
 • Bezbolna procedura
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Osmijesi

Galerija osmijeha

Augmentacija usana dermalnim filerima