Lipolitici - Dentech
Tretmani za mršavljenje

Lipolitici

Odaberite injekcijski tretman za otapanje masnih naslaga – inovaciju u svijetu neinvazivnih tretmana za ciljano oblikovanje tijela.

Lipolitici injekcija
Lipolitik
Tretmani za mršavljenje

Što su injekcije za otapanje masnih naslaga?

Lipolitici, injekcije za otapanje subkutane masti, napredni su nekirurški tretman osmišljen za ciljano uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga u određenim dijelovima tijela. Ova revolucionarna metoda koristi moćnu mješavinu prirodnih spojeva za otapanje i metaboliziranje masnih stanica te pruža iznimne rezultate.

Injekcije za otapanje masti koriste specijaliziranu formulu koja učinkovito i trajno razgrađuje i otapa masne stanice. Ova formula na siguran način potiče prirodni proces metaboliziranja masti u tijelu, pri čemu se otopljena masnoća kroz nekoliko tjedana izbacuje iz organizma kroz znoj, mokraću i unutarnje sagorijevanje u energiju. Stoga ova metoda mršavljenja ne rezultira tzv. ‘yo-yo’ efektom nakon prestanka tretmana.

Serija injekcijskih tretmana sastoji se od 4-10 uzastopnih tretmana, koje je potrebno ponavljati svakih 3-4 tjedna, kako biste postigli željene rezultate.

Tretmani za mršavljenje

Koje su prednosti i dobrobiti injekcijskog tretmana lipoliticima?

Injekcijski tretman za otapanje masnih naslaga nudi neinvazivno i nekirurško rješenje, sa preciznim rezultatima oblikovanja tijela i rješavanja masnih naslaga. Lipolitik injekcije koriste prirodne spojeve s 99,8% čistoće, koji otapaju masne naslage i nude trajne rezultate. Tretmani su brzi i praktični i ponavljaju se jednom svakih 3-4 tjedna, ovisno o preporuci doktora, pri čemu se savršeno uklapaju u vaš raspored.

Dermalni filer
Dentech

O nama

Uvijek težimo najboljim i najsigurnijim metodama koje će rezultirati pozitivnim ishodom za svakog individualnog pacijenta.

10,000+ zadovoljnih pacijenata
2,000+ tretmana neinvazivne estetske medicine
10 godina iskustva
100% individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Pošaljite nam upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća
konzultacije
Tretmani za mršavljenje

Područja primjene injekcija za otapanje masnih naslaga

Injekcije za otapanje masnih naslaga mogu se koristiti za ciljano oblikovanje različitih problematičnih područja, uključujući:

 • trbuh
 • bedra
 • bokove
 • nadlaktice
 • podbradak
 • leđa
 • celulit

Mnogi pacijenti počnu vidjeti vidljive rezultate već unutar nekoliko tjedana nakon prvog tretmana. Međutim, pojedinačni rezultati mogu varirati, a za postizanje željenog rezultata može biti potrebno 4-10 tretmana. Naši iskusni stručnjaci radit će s vama na izradi personaliziranog plana tretmana prilagođenog vašim jedinstvenim potrebama.

FAQ

Šest najčešćih pitanja koja nam pacijenti postavljaju o tretmanu lipoliticima

Prije tretmana
Prije vašeg injekcijskog tretmana, važno je pridržavati se sljedećih uputa:

 • Pijte mnogo tekućine.
  Izbjegavajte kofein i alkohol barem 24 sata prije tretmana.
 • Barem 7 dana prije vašeg tretmana izbjegavajte korištenje Aspirina, Ibuprofena i vitamina E, kako biste umanjili mogućnost nastajanja modrica.
 • Na dan tretmana, koža treba biti čista.

 

Za vrijeme tretmana
Za vrijeme vašeg injekcijskog tretmana, moguće je da se pojavi blaga bol, zbog sitnih i plitkih uboda. Prije vašeg tretmana će doktor na područje koje će se tretirati nanijeti topikalni anestetik, kako bi tretman bio što ugodniji za vas. Nakon toga će se željeno područje očistiti i dezinficirati.
Tretman se sastoji od nekoliko sitnih uboda u subkutani sloj područja koje je potrebno tretirati injekcijama te sam tretman traje svega nekoliko minuta. U prvom se tretmanu koristi maksimalna dopuštena doza, kako bi se potaknuo proces ciljanog otapanja masti u problematičnim područjima.

 

Nakon tretmana
Nakon vašeg injekcijskog tretmana, potrebno je pridržavati se sljedećih uputa:

 • Izbjegavajte sunce barem 24 sata nakon tretmana.
 • Nemojte dirati i pritiskati tretirano područje barem 48 sati.
 • Nemojte konzumirati alkohol, morsku i začinjenu hranu barem 24 sata nakon tretmana.
 • Izbjegavajte intenzivnu tjelovježbu, solarij i saunu barem 48 sati nakon tretmana.
 • Ako je to moguće, izbjegavajte korištenje Aspirina i Ibuprofena barem 7 dana nakon tretmana.
 • Preporuča se koristiti Paracetamol.
 • Prvog dana koristite hladnu kompresu na tretiranom području svakih sat vremena u trajanju 10 minuta
 • Prvog dana se tuširajte u mlakoj vodi.
 • Ukoliko je to moguće, barem u prvih 8 sati od tretmana izbjegavajte tuširanje u vrućoj vodi.
 • Pijte dovoljno tekućine i održavajte zdrav režim prehrane.

Iako su injekcije za otapanje masti lipoliticima siguran tretman koji se dobro podnosi, imajte na umu nekoliko mjera opreza:

 • Injekcijski tretman za otapanje masnih naslaga nije preporučljiv tijekom trudnoće ili dojenja.
 • Pojedinci s određenim zdravstvenim stanjima mogu zahtijevati konzultacije prije početka tretmana.
 • Obavijestite nas o svim zdravstvenim stanjima s kojima se suočavate, kako bismo zajednički procijenili je li tretman lipoliticima prikladno rješenje za vas.
 • Tretman nije namijenjen za ekstremno mršavljenje, već za smanjenje tvrdoglavih masnih nakupina.

Nakon vašeg injekcijskog tretmana za otapanje masnih nakupina mogu se pojaviti blage nuspojave, ali su privremene i obično nestaju unutar tri do pet dana:

 • Crvenilo i oteklina na mjestu uboda
 • Lagane modrice ili osjetljivost tretiranog područja.


OTICANJE:

Blago oticanje je normalan rezultat injekcijskog tretmana i indikacija je da tretman djeluje. Oticanje je varijabilno i u nekim slučajevima može potrajati do 3 tjedna. U slučaju da otok djeluje asimetričan, važno je znati da je to normalno i očekivano.
Oticanje je očekivano i indikacija je da tretman djeluje, stoga ga nije potrebno tretirati. Sljedeće mjere možete primijeniti zbog udobnosti:

 • Koristite hladnu kompresu na mjestu otoka 10 minuta svakih sat vremena.
 • Uzmite antihistaminik.
 • Izbjegavajte primjenu pritiska na tretiranom mjestu (primjerice, ukoliko ste injekcijama tretirali trbuh, preporučljivo je da spavate na leđima.

MODRICE:
Modrice su česta i očekivana reakcija. Nisu uzrokovane lošom injekcijskom tehnikom i neće negativno utjecati na finalne rezultate vašeg tretmana. Kako biste smanjili modrice, važno je da primjenjujete post-tretmanski režim.

 • Izbjegavajte lijekove koji mogu razrijediti krv (Aspirin i Ibuprofen), vitamin E i ginseng barem tjedan dana prije i nakon tretmana, osim onda kada je to medicinski potrebno.
 • Ukoliko uzimate takve lijekove, savjetujte se s vašim liječnikom prije tretmana.
 • Koristite hladnu kompresu na tretiranom mjestu 10 minuta svakih sat vremena na dan tretmana.
 • Koristite topikalni gel od arnike ili gaveza

Prvi rezultati postaju vidljivi 6-8 tjedana nakon rezultata. Nakon vašeg prvog injekcijskog tretmana za otapanje masnih naslaga, možda neće biti vidljivih rezultata – to je razlog zašto je potrebno barem 4-10 tretmana. Važno je da ste marljivi u dolascima na vaše dogovorene tretmane, kako biste postigli idealne rezultate. Dodatni tretmani u 6-8 tjedana od prvog tretmana su potrebni kako biste postigli optimalne rezultate i željeni estetski ishod.

Baš poput Cryo Slimming metode koju nudimo u Dentech klinici, injekcijski tretman lipoliticima ciljano uništava masne stanice, nakon čega ih tijelo izlučuje. Nakon što uzastopnim tretmanima postignemo optimalno smanjenje masnog tkiva, očekuje se da će rezultati biti trajni (studije su pokazale slučajeve do 5 godina bez recidiva sala). Preporuča se da se pacijenti pridržavaju zdrave prehrane i stila života kako bi se rezultati održali što dulje.

U slučaju većih područja s neželjenom masnoćom, za optimalne rezultate prije početka injekcijskih tretmana preporučujemo seriju Cryo Slimming tretmana za zamrzavanje masnih stanica. Cryo Slimming pojačava smanjenje masnih stanica kroz proces kriolipolize, pri čemu se masne stanice zamrzavaju i izlučuju iz tijela te daje dokazano učinkovite rezultate.
Injekcijski tretmani za otapanje masnih nakupina savršena su nadopuna Cryo Slimming tretmanu.

Cekaonica klinike Dentech
Tretmani za mršavljenje

Zašto odabrati Dentech za tretmane mršavljenja?

 • Tim stručnjaka osposobljenih za holistički pristup
 • Besplatan pregled i savjetovanje
 • Individualan pristup u planiranju i provedbi terapije
 • Bezbolna procedura
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Recepcija klinike Dentech
Tretmani za mršavljenje

Izjava o odricanju od odgovornosti

Svi smo mi pojedinci, stoga se rezultati tretmana mogu razlikovati od osobe do osobe, jer svaka osoba reagira drugačije. Rezultati i vrijeme oporavka nakon tretmana razlikovat će se od pacijenta do pacijenta. Informacije koje pružamo temelje se na opsežnom iskustvu koje smo stekli u liječenju velikog broja pacijenata različite dobi, spola i temelje se na prosječnom iskustvu pacijenata. U slučaju bilo kakvog zdravstvenog stanja koje bi moglo negativno utjecati na liječenje, posavjetujte se sa svojim liječnikom prije tretmana u Dentechu.

Osmijesi

Galerija osmijeha

Augmentacija usana dermalnim filerima