Blog - Dentech
Novosti

Blog

Na našem blogu čitajte najzanimljivije teme iz područja dentalne medicine, neinvazivnih estetskih tretmana i tretmana za mršavljenje.

RTG snimka
Cryo Slimming kriolipoliza

Cryo Slimming kriolipoliza

Cryo slimming metoda je novost u našoj klinici. Pomoću medicinskog uređaja za ciljanu krio terapiju, tretiramo isključivo dijelove tijela koje je potrebno oblikovati. Upotrebom uređaja za krio terapiju stimulira se …
Pročitaj više
Rješenja za izgubljen zub

Kako odabrati najbolje rješenje za izgubljen zub?

U našoj klinici često čujemo pitanje „Kako odabrati najbolje rješenje za izgubljen zub?“. Baš zbog toga vam na jednom mjestu želimo ponuditi sva rješenja pomoću kojih možete nadomjestiti izgubljen zub. Nastavite čitati, jer u nastavku vam donosimo sve potrebne informacije!
Pročitaj više
Konzultacije za Invisalign digitalnu ortodonciju

Invisalign digitalna ortodoncija – do prekrasnog osmijeha u samo nekoliko koraka

Jeste li se ikada zapitali postoji li rješenje za dobivanje novog i prekrasnog osmijeha, a koje ne uključuje neugodne metalne bravice, žice i s kojim ćete se moći nesmetano smijati? Invisalign nevidljiva ortodontska terapija nudi vam upravo to – prozirni aparatić koji je gotovo nevidljiv i koji vam pruža sve prednosti moderne ortodoncije.
Pročitaj više
Smile makeover kompozitnim ljuskicama

Smile makeover kompozitnim ljuskicama (bez brušenja) u samo dva posjeta

Znate li da svoj osmijeh možete potpuno promijeniti u samo dva posjeta? Za sve one koji žele ispraviti manje estetske nepravilnosti u svom osmijehu i uz to poštedjeti svoje zube od neželjenog brušenja, kompozitne ljuskice prava su stvar i financijski povoljnije rješenje.
Pročitaj više
Par senior gradana

Proteza na implantatima – što je i kako se razlikuje od obične proteze?

Postoje razne vrste mobilnih proteza – totalne, parcijalne, Thermopress i Wironit, a jedna od mobilnih proteza je i proteza na implantatima. U nastavku obrađujemo što je točno proteza na implantatima i kako se ona razlikuje od običnih proteza.
Pročitaj više
Stomatološke usluge u Dentech dental centru

Straumann SLActive implantat omogućava vam dvostruko brže zacjeljivanje i srastanje s kosti

Ukoliko ste ikad razmišljali o ugradnji zubnih implantata, zasigurno ste se zapitali koji će vam implantat pružiti najviše – od kvalitete izrade, smanjenog rizika, doživotne garancije, ali i brzine zacjeljivanja i srastanja s kosti. Zbog toga vam s ponosom možemo reći kako u našoj klinici koristimo isključivo najbolje za vas, a od sada u ponudi imamo i Straumann SLActive implantate koji vam pružaju sigurniji i brži tretman!
Pročitaj više
Straumann Pro Arch rješenje na 4 ili 6 implantata

Straumann Pro Arch – fiksni most na 4 ili 6 implantata

Razmišljate li već neko vrijeme o ugradnji Straumann Pro Arch sustava? Zanima li vas kada se ovi sustavi preporučaju i što je sve potrebno za ugradnju sustava koji uključuje fiksni most nošen s 4 ili 6 implantata, na pravom ste mjestu. Ovog puta donosimo vam sve potrebne informacije o ugradnji Straumann Pro Arch sustava – od odabira implantata, mogućnosti augmentacije (nadogradnje) kosti, vremena oporavka i mogućnosti kod odabira završnog protetskog rada, pa do održavanja ovih sustava.
Pročitaj više
Tretman skin boosterima

Tretman skin boosterima

Za sve one koji svoj izgled žele poboljšati na diskretan i efikasan način, a žele izbjeći tretman filerima ili botoxom, u našu ponudu uveli smo tretman skin boosterima.
Pročitaj više
ClearCorrect prozirne ortodontske udlage

ClearCorrect prozirne ortodontske udlage kao alternativa fiksnom aparatiću

Ortodoncija je grana dentalne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnosticiranjem i ispravljanjem nepravilnog položaja zubi. Moderna, digitalna ortodoncija, nudi nam bijeg od neudobnih metalnih fiksnih aparatića. ClearCorrect prozirni ortodontski aparatić, u obliku više setova ortodontskih udlaga, korisniku pruža diskretno i funkcionalno rješenje za ispravljanje zuba.
Pročitaj više
Hijaluronski dermalni fileri u Dentechu

Obnovite tonus vaše kože pomoću dermalnih filera

Već znamo da s godinama koža gubi svoj tonus, sjaj i volumen, dok se konture lica počinju opuštati i gubiti. Kako bi svom licu podarili novi sjaj i vratili izgubljeni volumen, ali i unaprijedili ono čime nismo zadovoljni, u 21. stoljeću postoje razni anti-age tretmani za kojima možemo posegnuti. Dok su plastične operacije često rezervirane za one najhrabrije i imućnije, postoje metode koje nisu toliko invazivne te su pristupačne cijenom, ali i brzinom oporavka.
Pročitaj više
Invisalign ortodontska terapija

Invisalign ortodontska terapija – sve što trebate znati

Puno je pitanja o Invisalign ortodontskoj terapiji – što je to, što očekivati kada dođete na konzultacije u Dentech, koliko dugo ga je potrebno nositi… Zbog toga, ovog puta vam donosimo odgovore na sva pitanja koja bi vas mogla zanimati, kao i usporedbu digitalne ortodoncije s uporabom klasičnih fiksnih aparatića te savjete koji će vam zatrebati za vrijeme vaše Invisalign transformacije.
Pročitaj više
Straumann zubni implantati

Sve što trebate znati prije ugradnje Straumann implantata

Razmišljate li o ugradnji zubnih implantata, zasigurno ste se barem jednom zapitali kako izgleda proces ugradnje implantata, koje implantate koristimo u Dentechu, hoće li vas proces ugradnje implantata boljeti i koliko traje oporavak. Zato smo vam željeli na jednom mjestu ponuditi sve odgovore na vaša pitanja, koji vas čekaju u nastavku.
Pročitaj više