Izbjeljivanje zubi - Dentech
Estetska stomatologija

Izbjeljivanje zubi

Brzi rezultati za prekrasne bijele zube.

Konzultacije za izbjeljivanje zubi
Set za izbjeljivanje zubi
Estetska stomatologija

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi jedan je od najbržih načina kojim možete promijeniti izgled zuba i postići prekrasan osmijeh. U našoj klinici možete odabrati između dvije vrste izbjeljivanja zubi:

Izbjeljivanje zubi kod kuće
Tretman izbjeljivanja zubi kod kuće praktičan je jer ga možete činiti iz udobnosti vlastitog doma. Od nas dobivate udlagu za usta i Opalescence gel koji se može koristiti onoliko puta koliko je potrebno za postizanje željenih rezultata. Udlaga se može prati u toploj vodi i jednostavno se nakon korištenja vrati u kutiju. Ova vrsta izbjeljivanja zubi manje je invazivna i rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana. Također je ovakva metoda pokazala bolje i dugotrajnije rezultate.

Izbjeljivanje u ordinaciji
Postupak izbjeljivanja zubi u ordinaciji podrazumijeva nanošenje posebnog gela koji se aktivira naprednim oblikom lasera. Ovaj postupak potpuno je bezbolan, brz i siguran te će vam pružiti savršeno bijeli osmijeh. Kod ovog tretmana rezultati su vidljivi već nakon nekoliko sati.

Estetska stomatologija

Je li izbjeljivanje zubi štetno?

Izbjeljivanje je danas sigurna i pouzdana metoda. Ako su vaši zubi zdravi, idealan ste kandidat. Moguće je da se, nakon tretmana, manifestira osjetljivost zubi na toplo, hladno, slatko ili kiselo. To traje svega par dana i nije razlog za brigu.

S obzirom na metodu izbjeljivanja zuba, mi dajemo prednost najmanje agresivnoj metodi izbjeljivanja, a to je kućno izbjeljivanje pomoću udlaga i gelova. Rezultati dolaze malo sporije, kroz nekoliko dana, ali metoda je sigurnija za očuvanje strukture zuba i u konačnici oralnog zdravlja pacijenta, a tretman je pogodan i za osobe s osjetljivim zubima.

Izbjeljivanje zubi
Dentech

O nama

Uvijek težimo najboljim i najsigurnijim metodama koje će rezultirati pozitivnim ishodom za svakog individualnog pacijenta.

10,000+ zadovoljnih pacijenata
4,000+ setova za izbjeljivanje
10 godina iskustva
100% individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Pošaljite upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća

1
Prvi pregled i konzultacije

Na prvom pregledu i konzultacijama za izbjeljivanje zubi, naš tim će obaviti detaljan pregled vaše usne šupljine i postaviti dijagnozu prema kojoj će vam obrazložiti jeste li odgovarajući kandidat za izbjeljivanje zubi.

2
Uzimanje digitalnog otiska

U slučaju da su svi zubi zdravi i da nemate ispuna koje je potrebno zamijeniti svjetlijima, naš će tim uzeti sken, odnosno digitalni otisak vašeg osmijeha, prema kojem ćemo izraditi udlage za izbjeljivanje.

3
Predaja udlaga i gelova za izbjeljivanje

Na vašem terminu za predaju udlaga i gelova za izbjeljivanje, naš će vam stomatološki tim objasniti na kakav način ćete koristiti udlage i gelove za izbjeljivanje zuba. Postupak izbjeljivanja kod kuće možete ponoviti koliko god je puta to potrebno, sve dok ne postignete željene rezultate.

Intraoralni sken
FAQ

Tri najčešća pitanja koja nam pacijenti postavljaju o izbjeljivanju zubi

Kod ordinacijskog izbjeljivanja tretman je moguće odraditi u jednom terminu te se koristi gel za izbjeljivanje s većim udjelom peroksida, što može rezultirati preosjetljivošću zuba.

Kod kućnog izbjeljivanja se koriste gelovi s manjim udjelom peroksida, pri čemu je ta metoda manje agresivna, odnosno sigurnija je za zubnu caklinu i meso. Dok rezultati dolaze malo sporije, ovu metodu ćemo vam često preporučiti kao sigurniju.

Ako ste potrošili gelove za izbjeljivanje, možete ih kupiti odvojeno u našoj klinici i upotrijebiti ih s vašim postojećim udlagama za izbjeljivanje.

U sprječavanju žućenja zubi idu u prilog prestanak pušenja, rjeđa konzumacija kave ili crnog čaja te zdrava prehrana. Ako niste uvijek u mogućnosti oprati zube nakon jela, pokušajte piti više obične vode kako biste smanjili negativne učinke hrane.

Estetska stomatologija

Zašto odabrati Dentech za izbjeljivanje zubi?

  • Tim stručnjaka osposobljenih za holistički pristup
  • Besplatan pregled i savjetovanje
  • Individualan pristup u planiranju i provedbi terapije
  • Digitalno uzimanje otisaka intraoralnim skenerom
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća
Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Osmijesi

Galerija osmijeha

Cirkonski monolitni most