Dentech tim - Dentech
O nama

Dentech tim

Upoznajte naše stručnjake, ljude koji brinu o vašem osmijehu. Osim što volimo naš posao i redovito se educiramo u svim poljima dentalne medicine, svakom pacijentu pristupamo toplo, ljudski uz visoko razumijevanje vaših želja i potreba.

dentech team

Doktori

Doktor dentalne medicine
Ivan Muše

Dr. med. dent.

Dr. Muše je ambiciozan, marljiv i pristupačan doktor. U toku svog radnog života je skupio pozamašnu količinu znanja i vještina, naročito u digitalnoj ortodonciji, endodonciji i protetici. Najdraže grane dentalne medicine su njemu osobno ortodoncija udlagama i endodoncija. "Zdrav i zadovoljan pacijent je meni uvijek imperativ u radu!"
Lucija Rakocija

Dr. med. dent.

Ako želite prebroditi strah od posjeta stomatologu, tu je naša dr. Lucija Rakocija. Stomatološki je fakultet završila u Zagrebu s visokim prosjekom ocjena, a još kao studentica je stekla vrijedno iskustvo radeći u nekoliko privatnih stomatoloških ordinacija. Volontirala je na Zavodu dječje dentalne medicine i sudjelovala na stručnim tečajevima i kongresima. Svoje interese usmjerava na protetiku i namjerava se dalje educirati u tom području. Krasi je entuzijazam i strpljenje, posebno s najmlađima, koje uči prvim koracima u dentalnoj higijeni.
Doktor dentalne medicine
Ivan Lukšić

Dr. med. dent.

Ivan Lukšić rođen je 3. listopada 1994. godine u Splitu, živi u Kaštel Starom. Stomatološki fakultet u Zagrebu upisuje u akademskoj godini 2013/2014. Naš dr. Lukšić bio je predsjednik Udruge studenata grada Splita od 2015. godine do 2017. godine. U tom vremenu vodio je razne projekte, većinom humanitarnog karaktera. Znanstvenim radom se počeo baviti 2016. godine, a dobitnik je Rektorove nagrade za individualni znanstveni rad u akademskoj godini 2016./2017. Dr. Lukšić sebe najbolje vidi u implantologiji i protetici.
Doktor dentalne medicine
Specijalist ortodont Goran Gašpar

Dr. med. dent.

Rođen 24.11.1977. u Zagrebu. Osnovnu školu i gimnaziju je završio u Pločama. Stomatološki fakultet je završio 2003. u Zagrebu. Specijalizirao ortodonciju od 2006.-2009. godine te postao specijalist ortodoncije. Doktorski studij biologije novotvorina upisao 2010. godine. Autor je i koautor više znanstvenih članaka od kojih su neki indeksirani u CC. Surađuje s KBC Split, KB Dubrava i univerzitetskom klinikom za maksilo-facijalnu kirurgiju Ludwig Maximilian Universitat Munchen.
Doktor dentalne medicine
Ivan Frka Šeparović

Dr. med. dent.

Za vrijeme studiranja na Medicinskome fakultetu u Splitu Ivan Frka Šeparović bio je predsjednik Organizacije studenata dentalne medicine u Splitu DentiST, s kojom je predstavljao Fakultet na međunarodnim smotrama. Tijekom studija osvojio je dvije Dekanove i dvije Rektorove nagrade za izvrsnost i posebna postignuća. Član je Hrvatskoga društva za estetsku medicinu i posjeduje certfikate za injekcijske metode botoksa i hijaluronskih filera. U Zürichu je stekao titulu certificiranoga iTOP instruktora 2022. godine. Dr. Frka sebe najbolje vidi u granama estetske stomatologije i medicine.
Doktor dentalne medicine
Zdeslav Šikić

Dr. med. dent.

Naš dr. Šikić za sebe najjednostavnije kaže: “Volim raditi s ljudima!”. Od svih grana stomatologije najviše preferira protetiku. Zubotehničar je, a i doktor dentalne medicine. U slobodno vrijeme najviše uživa u glazbi, sportu i moru.
Doktorica dentalne medicine
Elizabeta Brkljača Vuletić

Dr. med. dent.

Dr. Elizabeta Brkljača Vuletić stekla je dugogodišnje iskustvo u radu s pacijentima svih dobnih skupina u raznim područjima stomatologije. Uvijek vedra i nasmijana, brine o zdravlju osmijeha brojnih domaćih i stranih pacijenata. Kako bi izliječila vaše oralne probleme poput upale desni, karijesa, parodontalnih i ostalih bolesti, uvijek pruža najbolje savjete i rješenja bez nepotrebnog vađenja prirodnih zuba.

Dentalni asistenti

Dentalni asistent
Ivan Buzov

Dentalni asistent

Naš dentalni asistent Ivan ovaj posao voli upravo zbog rada s ljudima i brige o njihovom zdravlju, dinamičnosti te urednosti i čistoće okruženja u kojem se nalazi. U slobodno vrijeme voli zabavu, izlaske i sportske aktivnosti s dragim mu ljudima!
Dentalna asistentica
Kristijana Koprčina

Dentalna asistentica

Kristijana je pravi veseljak u našoj ordinaciji. Pozitivna, ambiciozna, svestrana i puna energije. Za sebe kaže: “Volim kad iz ordinacije ljudi izađu sretni i zadovoljni. Uživam u dobrom društvu, obitelji, čitanju knjiga i druženju sa svojim psom”.
Dentalna asistentica
Antonija Smajlović

Dentalna asistentica

Naša je Antonija, kao što joj i prezime govori, uvijek nasmijana, vedra i vesela. Za sebe kaže da je kreativni vodenjak koji u slobodno vrijeme voli izrađivati razne predmete od drveta, odlaziti s društvom u prirodu i zabavljati se.
Dentalna asistentica
Ana Čulin

Dentalna asistentica

Dentalna asistentica Ana najsretnija je kad pacijenti iz naših ordinacija izađu s osmijehom. Voli svoj dentalni poziv i pomaže u realizaciji rješenja za najsloženije dentalne izazove.
Dentalna asistentica
Sanja Perić

Dentalna asistentica

Naša je Sanja prava zubić vila! Za sebe kaže: “Volim posao koji radim i sretna sam kada pacijenti iz naše ordinacije izađu zadovoljni.” U slobodno vrijeme, svoje vrijeme voli iskoristiti za dobar film, i duge šetnje.
Dentalna asistentica
Ivana Biočić

Dentalna asistentica

Ivana je naša vesela i komunikativna asistentica. Svoj poziv dentalnog asistenta voli i nastoji kroz opušten pristup što više opustiti pacijente. U privatnom životu voli putovanja, druženja i edukacije iz svijeta medicinske estetike.

Dentalni tehničari

Dentalni tehnicar
Igor Topchyi

Dentalni tehničar

Igor je naš tehničar iz Ukrajine. Ima 23 godine radnog iskustva. Bavi se izradom fiksnih metalokeramičkih i bezmetalnih konstrukcija, klasičnih i na implantatima. Voli plivati ​​i provoditi vrijeme na otvorenom s obitelji i prijateljima.
Dentalni tehničar
Ante Vučak

Dentalni tehničar

Tehničar Ante u struci najviše voli raditi digitalni dizajn zuba i rad sa CAM masinama jer tako za svakog pacijenta dobijemo optimalan spoj mikronske preciznosti mašine i kreativne slobode i estetike u dizajnu. U slobodno vrijeme voli putovati i provoditi vrijeme sa svojim psima.
Dentalna tehnicarka
Martina Mišković

Dentalna tehničarka

Martina je dio tima zaslužnog za kreativno stvaranje novih osmijeha. U laboratoriju uvijek ima puno posla, a najsretnija je kad su pacijenti zadovoljni. Poput svih u Dentechu, voli putovanja i druženja s dragim ljudima.

Komunikacija s klijentima i marketing

Voditeljica odjela marketinga
Palmina Kosor

Voditeljica marketinga i prodaje

Palmina je voditeljica Dentechovih marketinških aktivnosti. Diplomirala je na marketingu, društvenim medijima i odnosima s javnošću. U poslu je posebno raduje izrada kreativnih materijala, a u privatnom životu uživa u jedrenju, druženju s prijateljima i šetnji sa psima.
Koordinatorica pacijenata
Maja Merdžo

Koordinatorica pacijenata

Na samom ulazu u našu ordinaciju vas ljubazno očekuje naša Maja koja ima visegodišnje iskustvo u radu sa ljudima i koja ce vam u skladu s vašim željama i potrebama dogovarati termine. Maja je diplomirala Talijanski i Povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu, voli arhitekturu i slikanje. U privatnom životu uživa u kuhanju, druženju s obitelji i dugim šetnjama uz more.
Koordinatorica pacijenata
Katarina Rako

Koordinatorica pacijenata

Katarina će Vas uputiti u rad naše ordinacije te riješiti sve nedoumice, a nakon toga prepustiti u ruke naših doktora. Katarina je diplomirala germanistiku i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Splitu. Za sebe kaže da je kreativna i nasmijana osoba, koja uživa u radu s ljudima, a u slobodno vrijeme voli čitati stranu literaturu.
Besplatan pregled i konzultacije

Rezervirajte besplatan pregled i konzultacije s našim stručnim timom

Želite li se informirati o željenom tretmanu u stručnom okruženju naše klinike? U Dentechu možete obaviti potpuno besplatan i bezbolan pregled, dijagnostiku i konzultacije, na kojima ćete dobiti neobvezujuću ponudu i detaljan plan terapije.

Zatražite ponudu
Ponuda nije obvezujuća