Pojedinačni implantati - Dentech
Implantati

Pojedinačni implantati

Odaberite premium Straumann i Neodent implantate u Dentechu.

Stomatoloski pregled
Rendgenska snimka
Implantati

Implantologija u Dentechu

Implantati su biokompatibilni titanski nadomjesci koji se ugrađuju u čeljust. Tijekom perioda od 3-4 mjeseca oni će srasti s kosti te preuzeti funkciju prirodnih zuba.

Bilo da se radi o nedostatku jednog ili više zubi, kirurška ugradnja implantata postupak je koji započinje pregledom stanja usne šupljine i 3D snimanjem kako bismo dobili potpuni uvid u gustoću i kvalitetu kosti i okolnih struktura.

Sam kirurški postupak potpuno je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom.

Dentech

O nama

Upoznajte naše stručnjake, ljude koji brinu o vašem osmijehu. Osim što volimo naš posao i redovito se educiramo u svim poljima dentalne medicine, svakom pacijentu pristupamo toplo, ljudski uz visoko razumijevanje vaših želja i potreba.

10,000+ Zadovoljnih pacijenata
3,000+ Ugrađenih implantata
10 Godina iskustva
100% Individualni pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Pošaljite upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda nije obvezujuća

1
Prvi pregled i konzultacije

Na prvom implantološkom pregledu i konzultacijama, naš tim će obaviti detaljan pregled vaše usne šupljine i snimit će 3D CBCT snimku, kako bi dobili potpun uvid u koštane i okolne strukture. To je od iznimne važnosti za planiranje terapije i osiguravanje uspješnosti ugradnje.

2
Pisana ponuda

Nakon konzultacija, dobit ćete pisanu ponudu s jasno naznačenim cijenama za svaki korak terapije – od ugradnje implantata, do završnih protetskih radova na implantatu.

3
Izrada digitaliziranog plana terapije

Kada prihvatite ponudu i odlučite se za ugradnju implantata, naš tim će izraditi digitalizirani plan terapije, koji uključuje izradu vodilice za ugradnju implantata u kost, kako bi se osigurala maksimalna preciznost pozicije i kuta ugradnje, jer u Dentechu ništa ne prepuštamo slučaju.

4
Ugradnja implantata

Na vašem terminu za ugradnju implantata osigurat ćemo vam maksimalnu udobnost, kako bi proces ugradnje prošao što ugodnije za vas. Ugradnja implantata traje u prosjeku 30 minuta po implantatu i u potpunosti je bezbolna za pacijenta. Po završetku ugradnje, dobit ćete jasne i pisane upute kojih se trebate pridržavati kako biste osigurali što sigurniji proces zacjeljivanja.

5
Proces oseointegracije – srastanja implantata s kosti

Tijek procesa oseointegracije, odnosno procesa srastanja implantata s kosti, traje u prosjeku 3-6 mjeseci ovisno o svakom individualnom pacijentu. Za to vrijeme ćete povremeno dolaziti u kliniku na kontrole, kako bismo mogli pratiti proces srastanja implantata s kosti dok on ne dobije potpunu stabilnost.

6
Postavljanje implanto-protetskog rada na implantat

Proces postavljanja implanto-protetskog rada na implantat započinje s otvaranjem implantata i postavljanjem abutmenta u implantat – nadogradnje koja će povezivati implantat i protetski rad (krunicu ili most). Nakon toga, započinjemo s izradom protetskog rada u 3D tehnologiji, a samim procesom koji traje između 7 do 10 radnih dana osiguravamo maksimalnu funkcionalnu i estetsku prikladnost vašeg protetskog nadomjestka na implantatu.

Stomatoloska ordinacija
FAQ

Tri najčešća pitanja koja nam pacijenti postavljaju o implantatima

U Dentech klinici radimo s isključivo premium brandovima implantata koji nam osiguravaju uspješne rezultate ugradnje i retencije implantata. Brandovi s kojima radimo su:

  • Straumann (Švicarska)
  • Neodent (Brazil)

Dentech klinika nudi cjeloživotnu garanciju kvalitete na zubne implantate. Ono što nam je bitno jest da dolazite na kontrole barem jednom godišnje.

Svaki implantat koji ugradimo u našoj klinici dolazi s vlastitom knjižicom kvalitete, takozvanom “putovnicom implantata”. Ona sadrži serijski broj implantata, poziciju ugradnje i sve bitne specifikacije o ugrađenom implantatu. “Putovnicu” implantata je bitno čuvati do kraja života.

Implantati

Zašto odabrati Dentech za ugradnju implantata

  • Vlastiti dentalni laboratorij
  • Digitalno uzimanje otisaka
  • Digitalno planiranje zahvata
  • Bezbolni zahvati
  • Uz svaki implantat dobijete njegovu vlastitu “putovnicu”
  • Doživotna garancija na implantate
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda nije obvezujuća
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Galerija osmijeha

Galerija osmijeha

All-on-4 s cirkonkeramickim mostom