Tehnologije - Dentech
O nama

Tehnologije

Naša stomatološka klinika opremljena je najnovijom tehnologijom za dijagnosticiranje, pripremu i provođenje individualnih tretmana te našim klijentima nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

CBCT
Intraoralni skener
3d tehnologije

3D dijagnostika i planiranje

Digitalni rendgen uređaj je za precizno određivanje individualnih tretmana i terapija svakog pacijenta. Pomoću njega dobivamo uvid u unutarnje stanje zuba i okolnih tkiva te moguće probleme koji se ne mogu uočiti vizualnim stomatološkim pregledima. CBCT (Cone Beam Computer Tomography) najbolji je partner našim stomatolozima, kirurzima i ortodontima jer pruža najdetaljniji, trodimenzionalni uvid u stanje kosti i zuba.

Ortopan

Digitalni rendgen

Digitalni rendgen ili ortopan digitalno je snimanje cijele usne šupljine; gornje i donje čeljusti te okolnih potpornih struktura čeljusnih zglobova. Kako se ova tehnologija stalno razvija, smanjuje se količina zračenja, a povećava preciznost snimanja u usporedbi s konvencionalnih analognim panoramskim prikazom, što ujedno smanjuje potrebu za snimanjem pojedinačnih zuba. Kako bi našim pacijentima osigurali cjelokupnu uslugu na jednom mjestu, ovi tehnološki uređaji pomažu našem stomatološkom timu osigurati najbolje tretmane i usluge.

Digitalni rendgen
Besplatan pregled i konzultacije

Rezervirajte besplatan pregled i konzultacije s našim stručnim timom

Želite li se informirati o željenom tretmanu u stručnom okruženju naše klinike? U Dentechu možete obaviti potpuno besplatan i bezbolan pregled, dijagnostiku i konzultacije, na kojima ćete dobiti neobvezujuću ponudu i detaljan plan terapije.

Zatražite ponudu
Ponuda nije obvezujuća