Invisalign prozirni aparatić - Dentech
Ortodoncija

Invisalign prozirni aparatić

Odaberite vrhunske Invisalign prozirne aparatiće koji su zaslužni za preko 15 milijuna osmijeha diljem svijeta.

Invisalign simulacija
Invisalign aparatic
Ortodoncija

Što je Invisalign sustav?

To je najnapredniji sustav prozirnih udlaga za ispravljanje zubi u svijetu! Invisalign ortodontska terapija precizna je i nježna. Udlage su prozirne, gotovo nevidljive. Invisalign sustav radi diskretno, ali učinkovito.

Osim što je nepravilan položaj zuba estetski problem, često je i funkcionalne prirode. Rastuća svijest o zdravlju zubi i osobnoj estetici, uz pomoć suvremene tehnologije, dovela je ortodonciju u digitalno doba, gdje klasične metalne bravice više nisu jedina solucija.

Ortodoncija

Zašto izabrati Invisalign sustav?

Uz Invisalign terapiju, sama higijena zubi je puno jednostavnija. Invisalign sustav nevidljive ortodoncije pruža brže vrijeme ispravljanja položaja zubi uz veću udobnost. Invisalign tretman može biti izvrsno rješenje i za odrasle i za tinejdžere koji traže gotovo nevidljivu ortodontsku metodu. Tehnološki napredak koji donosi Invisalign sustav omogućuje otklanjanje gotovo svih ortodontskih problema.

Prozirni aparatic
Dentech

O nama

Uvijek težimo najboljim i najsigurnijim metodama koje će rezultirati pozitivnim ishodom za svakog individualnog pacijenta.

10,000+ Zadovoljnih pacijenata
2,000+ Uspješnih ortodontskih terapija
10 Godina iskustva
100% Individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Invisalign sken
Ortodoncija

Invisalign First prozirni aparatić za djecu

Invisalign First oblik terapije namijenjen je rješavanju ortodontskih anomalija kod djece. U toj dobi čeljust i zubi još rastu, stoga je moguće na vrijeme prevenirati kasnije ortodontske poteškoće, kao i ispraviti postojeće.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Pošaljite upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća.
Invisalign paket
Ortodoncija

Zašto odabrati Invisalign prozirni aparatić?

Za naše pacijente želimo isključivo najbolje! To je razlog zašto smo se, od brojnih sustava alignera na tržištu, odlučili za originalnu i provjerenu Invisalign tehnologiju. Invisalign sustav nevidljive ortodoncije uvijek je korak ispred ostalih sličnih sustava za ispravljanje položaja zubi.

Mnoge su prednosti koje donosi:

  • Manji broj odlazaka stomatologu
  • Dokazani rezultati
  • Bolje prianjanje, veća udobnost i ugodnost
  • Estetski neprimjetan

Za svaki osmijeh biramo jedinstveni tretman individualiziran prema Vašim željama i potrebama. Želite li ispraviti svoje zube nevidljivim aparatićem? Odaberite do 50% kraće vrijeme postupka u usporedbi s drugim ortodontskim terapijama.

1
Prvi pregled i besplatna izrada digitalnog otiska

Na prvom Invisalign pregledu i konzultacijama, naš tim će obaviti detaljan pregled vaše usne šupljine i potpuno besplatno će izraditi digitalni otisak vašeg osmijeha pomoću iTero intraoralnog skenera.

2
Izrada simulacije osmijeha

Nakon što naš tim uzme digitalni otisak vašeg osmijeha, izradit ćemo digitalnu simulaciju vašeg osmijeha, prema kojoj ćete moći vidjeti kako bi vaši zubi izgledali po završetku Invisalign ortodontske terapije.

3
Izrada plana terapije i potvrda

Kada se odlučite za terapiju Invisalign aparatićem, naš stručni tim će u suradnji s vama izraditi detaljan plan terapije, prema kojem će se kompjuterski odrediti pomak svakog pojedinog zuba do završetka terapije.

4
Naručivanje Invisalign aparatića

Nakon što ste u potpunosti zadovoljni digitalnim planom terapije, možemo krenuti s narudžbom Invisalign aparatića. Očekivani period u kojem će vaš set Invisalign udlaga stići u kliniku je 5 tjedana.

5
Postavljanje prvog seta Invisalign ortodontskih udlaga

Na vašem terminu za postavljanje prvog seta Invisalign udlaga odradit ćemo sve potrebne korake za uspješnu ortodontsku terapiju. Nakon toga ćete u sljedećih 10 tjedana vaše udlage mijenjati sami. Vaši će se zubi, na taj način, pomicati prema željenoj poziciji. Morat ćete nositi svoj set udlaga od 20 do 22 sata dnevno, prelazeći na novi set prema uputama ortodonta. Udlage će nježno i postupno ispraviti vaše zube.

Invisalign sken
FAQ

Tri najčešća pitanja koja nam pacijenti postavljaju o Invisalign aparatiću

Zato što njime ispravljamo nepravilan položaj zuba, sprječavamo propadanje zuba te ozljede koje mogu nastati uslijed korištenja klasičnih ortodontskih aparatića. Također, održavanje oralne higijene je praktičnije, stoga nema rizika od pojave karijesa i problema s desnima!

Ovisno o težini vašeg ortodontskog slučaja, Invisalign aparatić u prosjeku možete nositi minimalno 24 tjedna. Za složenije slučajeve, uvijek preporučamo Invisalign Comprehensive ortodontski paket, koji uključuje neograničen broj Invisalign setova za ispravljanje zuba.

Prednost Invisalign aparatića je u tome što ga možete ukloniti za potrebe jela, pića i održavanja oralne higijene. Samo pazite da ga uvijek spremite u odgovarajuću Invisalign kutijicu koju ćete dobiti u svom paketu, kako se udlage ne bi oštetile ili izgubile. Imajte na umu da je ortodontske udlage potrebno nositi barem 20 sati dnevno kako bi ortodontska terapija bila uspješna.

Invisalign paket
Ortodoncija

Zašto odabrati Dentech za Invisalign aparatić?

  • Tim stručnjaka osposobljenih za digitalnu ortodonciju
  • Digitalno planiranje terapije
  • Besplatna RTG dijagnostika prije početka terapije
  • Individualan pristup u planiranju i provedbi terapije
  • Besplatan set retencijskih udlaga (retainera) po završetku ortodontske terapije
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća.
Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Osmijesi

Galerija osmijeha

Prije Invisalign tretmana Poslije Invisalign tretmana