Aligner chewy za ubrzanje ortodontske terapije - Dentech
Blog

Aligner chewy za ubrzanje ortodontske terapije

"Aligner chewy" za ubrzanje ortodontske terapije

Drage pacijetice i pacijenti, za sve korisnike nevidljivih ortodontskih udlaga od sada u ponudi imamo Aligner Chewies. Zanima vas što je to? Nastavite čitati!

Što je Aligner Chewy i čemu on služi?

Aligner Chewyeji su maleni cilindri dimenzija 3×1 cm izrađeni od spužvastog materijala, a koji služe za bolje prianjanje alignera, odnosno nevidljivih ortodontskih udlaga. Njihovom je uporabom moguće pospiješiti djelovanje alignera te osigurati da će trajanje ortodontske terapije biti jednako predviđenom.

Uporabom ovog dodatnog ortodontskog pomagala stimuliraju se periodontalna vlakna koja okružuju korijen zuba, a čime se ubrzava stanična aktivnost koja je prijeko potrebna za uspješnu ortodontsku terapiju.

Kako ću koristiti svoje Chewyeje?

Kako bi koristili vaš Aligner Chewye, postavite alignere na zubni niz i lagano grickajte vaš Chewie, počevši od jedne strane zubnog niza prema drugoj. Chewie je potrebno grickati barem 3-4 minute. Ovako ćete osigurati optimalno prianjanje vaših alignera.

Gdje mogu kupiti Aligner Chewyeje?

Vaš paketić koji sadrži 2 Aligner Chewyeja možete kupiti u Dentechu po cijeni od 5,00 EUR.

Želite li doznati više, obratite nam se putem telefona 021/488-699, e-pošte info@dentech.hr, Facebooka ili Instagrama, a mi ćemo se potruditi da vam ponudimo sve odgovore na vaša pitanja.