Estetski tretmani vlastitom krvlju - Dentech
Tretmani vlastitom krvlju

Estetski tretmani vlastitom krvlju

Estetski tretmani vlastitom krvlju i i mezoterapija za rejuvenaciju kože i vlasišta direktnom injekcijskom tehnikom i Dermapenom.

estetika dermapen
Travanj

Pogodnosti u travnju

direktno injektiranje
20% popusta na sve oblike plaćanja

Estetski tretmani pomlađivanja vlastitom krvlju i mezoterapije (paket 3 tretmana)

Standardna cijena: 600€
Nova cijena: 480€
centrifuga
Tretmani vlastitom krvlju

Estetski tretmani vlastitom krvlju

Tretman vlastitom krvlju kombinacija je inovativnih tehnika koje pružaju dubinsku revitalizaciju i obnavljanje kože. Ovaj napredni tretman koristi tehnologiju koja se temelji na prirodnoj moći vaše vlastite krvi da regenerira i obnavlja tkivo.

Ove je tretmane moguće provoditi s Dermapenom, uređajem koji koristi mikroiglice za stimulaciju proizvodnje kolagena i povećanje apsorpcije aktivnih sastojaka, ili direktnim injektiranjem u problematična područja.

Tretmani vlastitom krvlju

Kako ovaj tretman funkcionira?

Tretman započinjemo jednostavnim vađenjem malene količine venske krvi iz vaše ruke. Zatim se krv centrifugira kako bi se izdvojile koncentrirane količine trombocita, faktora rasta i drugih bioloških materijala koji su ključni za proces ozdravljenja i regeneracije kože.

Nakon centrifugiranja, koristimo Dermapen, uređaj s mikroiglicama koje nježno prodiru u kožu. Ove mikroiglice stvaraju kontrolirane mikropukotine u koži, potičući pritom proces regeneracije i stimulaciju kolagena.

Istovremeno, tretmane Dermapenom nadopunjujemo tretmanima direktne injekcijske tehnike u problematična područja, kako bi maksimalno pospješili učinak.

Dermapen
Dentech

O nama

Uvijek težimo najboljim i najsigurnijim metodama koje će rezultirati pozitivnim ishodom za svakog individualnog pacijenta.

10,000+ zadovoljnih pacijenata
2,000+ tretmana neinvazivne estetske medicine
10 godina iskustva
100% individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Pošaljite nam upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća.
direktno injektiranje
Tretmani vlastitom krvlju

Koje su prednosti anti-age tretmana vlastitom krvlju?

 • Poboljšanje teksture kože: Tretman pomaže u zaglađivanju neravnih površina kože, smanjenju vidljivosti finih linija, ožiljaka od akni i poboljšanju opće teksture.
 • Povećana čvrstoća i elastičnost: Stimulacija proizvodnje kolagena i elastina rezultira čvršćom, elastičnijom kožom.
 • Osvježen i blistav izgled: Tretman potiče cirkulaciju krvi i stanicu, što dovodi do zdravijeg i sjajnijeg tena te poboljšanog volumena lica.
 • Prirodni i siguran pristup: Koristi se vaša vlastita krv, minimizirajući rizik od alergijskih reakcija ili nepoželjnih nuspojava.
Tretmani vlastitom krvlju

Koja je primjena ovih tretmana?

U estetici, tretmane vlastitom krvlju možemo koristiti na različite načine:

Pomlađivanje kože (smanjivanje bora, finih linija, podočnjaka i osvježavanje usana): Poticanjem proizvodnje kolagena moguće je poboljšati elastičnost i strukturu kože. Ovim se pristupom smanjuje pojava finih linija i bora, pružajući koži svježiji i mlađi izgled. Kod pomlađivanja kože koristi se kombinirani pristup Dermapena i direktne injekcijske tehnike.

Smanjenje vidljivosti ožiljaka: Tretman se može ciljano primijeniti na područja s ožiljcima kako bi potaknuo prirodni proces zacjeljivanja tkiva. Na taj način, vidljivost ožiljaka može se smanjiti, doprinoseći glatkom izgledu kože. Kod smanjenja vidljivosti ožiljaka i oštećenja kože koristi se uglavnom direktna injekcijska tehnika.

Oporavak vlasišta: Tretman se može koristiti kako bi se potaknuo rast kose kod osoba koje se suočavaju s problemima poput stanjivanja kose ili alopecije, ili kao potporna terapija nakon transplantacije kose. Ovaj pristup potiče aktivnost folikula dlake i potiče obnavljanje kose, pružajući mogućnost za obnovu gustoće kose. Za oporavak vlasišta stavljamo naglasak na direktnu injekcijsku tehniku za područja sa smanjenom gustoćom kose, a moguće je koristiti i Dermapen tehniku.

1
Prvi pregled i konzultacije

Na terminu za prvi pregled i konzultacije izrazit ćete vaše želje i očekivanja vezana uz željene korekcije, nakon čega će vam doktor preporučiti količinu i tip tretmana kojima bi se to postiglo. Doktor će vam detaljno pojasniti preporučene zahvate i tehnike, koje bi zone tretirao i koje tehnike bi koristio. Nakon postignutog dogovora, dogovara se termin za izvođenje željenog tretmana.

2
Ispunjavanje obrazaca i prolazak kroz postupak

Prije samog zahvata, potrebno je odraditi formalni dio koji uključuje potpisivanje pristanka za estetske postupke te davanje informacija o vama koje su nam potrebne prije samog zahvata. Nakon toga, prije početka samog zahvata, volimo s vama još jednom razjasniti postupak tretmana, kako bi pri aplikaciji bili što opušteniji.

3
Venepunkcija – vađenje venske krvi

U ovom dijelu tretmana, doktor će izvaditi 4 epruvete venske krvi, koje će nakon toga centrifugirati u posebnom postupku.

4
Čišćenje lica i/ili vlasišta i apliciranje topikalnog anestetika

Prije dolaska na dogovoreni termin za izvođenje tretmana, preporučljivo je da pažljivo uklonite sav make-up s lica. Ukoliko niste u mogućnosti ukloniti make-up prije dolaska, to možete obaviti i po dolasku u ordinaciju. Ako dolazite na tretmane vlasišta, potrebno je prije tretmana temeljito očistiti vlastište. Prije zahvata, na očišćeno područje nanosimo kremu s anestetikom, kako bi se smanjila neugoda pri aplikaciji.

5
Apliciranje injekcijama i/ili Dermapenom

Ovaj korak sastoji se od apliciranja krvnog supstrata pomoću Dermapen-a nježnim površinskim ubodima u kožu kao i direktnog injektiranja u određena područja lica i/ili vlasišta. Ovaj korak traje 15-20 minuta.

6
Umirujuća maska za lice

Nakon što se supstrat na licu posuši, nanosi se umirujuća maska na 20 minuta, nakon čega se lice čisti s fiziološkom otopinom.

apliciranje anestetika
FAQ

Četiri najčešća pitanja koja nam pacijenti postavljaju o tretmanima vlastitom krvlju

Kako prolazimo kroz proces starenja, proizvodnja kolagena u našoj koži opada, što rezultira pojavom bora i finih linija. Kolagen je ključan za održavanje mladolikog izgleda kože.

Trombociti sadrže značajnu količinu “faktora rasta” – molekula koje igraju ključnu ulogu u procesu ozdravljenja oštećenog tkiva ili kože. Kada se supstrat ubrizga u kožu, trombociti otpuštaju ove faktore rasta.

Ovi faktori potiču rast novih stanica, potičući obnovu kože, povećavajući njezinu punoću i osvježavajući njezin izgled. Fibroblasti, vrsta stanica koje proizvode kolagen, aktiviraju se tijekom ovog procesa, što dodatno doprinosi obnovi kože.

Leukociti također imaju važnu ulogu u obnovi tkiva, smanjenju upalnih procesa i oslobađanju matičnih stanica koje podržavaju regeneraciju i zacjeljivanje kože.

Broj tretmana potrebnih za postizanje kvalitetnih rezultata može varirati ovisno o individualnim potrebama klijenta, trenutnom stanju kože ili vlasišta te željenim ciljevima. Za neke osobe možda će biti potrebno više tretmana da bi se postigli željeni rezultati, dok će drugima biti dovoljno manje. Važno je imati individualizirani pristup i prilagoditi tretmane prema potrebama svakog klijenta.

Zbog toga uvijek preporučujemo sljedeći tijek terapije:

Početna evaluacija: Prije početka tretmana, naš tim će provesti početnu evaluaciju vaše kože ili vlasišta kako bi odredio optimalni protokol liječenja koji odgovara vašim potrebama i ciljevima.

Standardni protokol: Preporučujemo seriju od minimalno 3 do 6 tretmana provoditi svakih 4 do 6 tjedana. Ovaj raspored omogućuje postupno poboljšanje kože ili vlasišta tijekom vremena. Za vrijeme tretmana uzimaju se i obrađuju 4 epruvete krvi, pri čemu se 3 epruvete iz krvi dobivenog krvnog supstrata koriste za tretman Dermapenom, dok se jedna epruveta koristi za direktno injektiranje u problematična područja zbog pospješivanja rezultata.

Održavanje rezultata: Nakon završetka početne serije tretmana, održavanje rezultata može zahtijevati periodične nadopune tretmana. Doktor može preporučiti raspored održavanja kako bi se osiguralo dugoročno poboljšanje stanja kože ili vlasišta.

U konačnici, broj tretmana potrebnih za postizanje kvalitetnih rezultata ovisit će o vašim specifičnim potrebama, ciljevima i odgovoru na tretmane. Važno je slijediti upute vašeg Dentech doktora i biti strpljiv kako biste postigli željene rezultate.

Tretman vlastitom krvlju koristan je za širok spektar osoba s različitim potrebama i ciljevima u vezi s izgledom kože.

 • Osobe koje žele smanjiti vidljivost finih linija i bora: Tretman s Dermapenom i direktnom injekcijskom tehnikom stimulira proizvodnju kolagena i elastina, što rezultira smanjenjem finih linija i bora te daje koži glađi i mlađi izgled.
 • Osobe koje imaju neujednačen ten ili pigmentacijske probleme: Stimulacija regenerativnih procesa kože pomoću Dermapena, direktnog injektiranja  može pomoći u smanjenju nepravilnosti pigmentacije i postizanju ravnomjernijeg tena.
 • Osobe s ožiljcima od akni, strijama ili drugim strukturalnim problemima kože: Tretman može pomoći u poboljšanju teksture kože i smanjenju vidljivosti ožiljaka, strija i drugih strukturalnih problema.
 • Osobe koje žele postići općenito zdraviju, blistaviju kožu: Tretman s Dermapenom potiče cirkulaciju krvi i stanica te doprinosi zdravijem izgledu kože, čineći je svježijom i blistavijom.
 • Osobe koje preferiraju prirodne i sigurne metode liječenja: Korištenje vlastite krvi minimizira rizik od alergijskih reakcija ili nuspojava, čineći tretman sigurnim i prirodnim izborom.
 • Osobe koje traže minimalno invazivne tretmane s brzim oporavkom: Dermapen tretman s mikroiglicama omogućuje minimalno invazivno liječenje s minimalnim vremenom oporavka, što ga čini privlačnim izborom za osobe koje žele postići rezultate bez duljeg oporavka.

Ukratko, tretman vlastitom krvlju može biti koristan za gotovo sve koji žele poboljšati izgled kože i postići zdraviju, mlađu i blistaviju kožu.

Estetske konzultacije
Tretmani vlastitom krvlju

Zašto odabrati Dentech za tretmane mezoterapije i pomlađivanja vlastitom krvlju?

 • Tim stručnjaka osposobljenih za holistički pristup
 • Besplatan pregled i savjetovanje
 • Individualan pristup u planiranju i provedbi terapije
 • Bezbolna procedura
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća.
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Osmijesi

Galerija osmijeha

Augmentacija usana dermalnim filerima