Jalupro skin boosteri - Dentech
Dermalni fileri i tretmani bora

Jalupro skin boosteri

Pomladite i osvježite izgled svoje kože pomoću Jalupro skin boostera.

estetski pregled
Hijaluronski fileri
Dermalni fileri i tretmani bora

Jalupro Skin Boosteri

Professional Derma je kompanija smještena u Luganu u Švicarskoj, a proizvodi visoko kvalitetnu kozmetiku pod brandom Jalupro, u suradnji sa specijalistima estetske medicine diljem svijeta. Ova linija proizvoda sadrži originalnu i cjelovitu formulu koja je građena od specifičnih aminokiselina odgovornih za biološko pomlađivanje kože lica i tijela.

Dermalni fileri i tretmani bora

Tretman skin boosterima

Tretman skin boosterima omogućava vam postizanje odmornog i osvježenog izgleda, pri čemu vašoj koži vraćamo elasticitet, tonus i sjaj.

Jalupro Super Hydro jedan je od najučinkovitijih skin boostera na tržištu. Sadrži hijaluronsku kiselinu podijeljenu na dvije različite molekularne veličine, zbog čega ova struktura ima snažan učinak liftinga i hidratacije. Ovaj proizvod još u sebi sadržava 7 različitih aminokiselina – glicin, prolin, lizin, leucin + alanin, valin i arginin.

Jalupro HMW skin boosterom tretiramo područje lica, vrata i dekoltea, kako bi koža dobila elasticitet, tonus i svježinu.

Jalupro Classic skin boosterom moguće je tretirati područje podočnjaka, odnosno tamnih krugova ispod očiju, pri čemu dobivamo sjajan i odmoran izgled.

estetski tretman
Dentech

O nama

Uvijek težimo najboljim i najsigurnijim metodama koje će rezultirati pozitivnim ishodom za svakog individualnog pacijenta.

10,000+ zadovoljnih pacijenata
2,000+ tretmana neinvazivne estetske medicine
10 godina iskustva
100% individualan pristup
Eksterijer klinike Dentech u Splitu
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Pošaljite nam upit i zaprimite odgovor vrijedan vašeg vremena.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća

1
Prvi pregled i konzultacije

Na tom terminu izrazit ćete vaše želje i očekivanja vezana uz željene korekcije, nakon čega će vam doktor preporučiti tretmane kojima bi se to postiglo. Doktor će vam detaljno pojasniti preporučene zahvate i tehnike, koje bi zone tretirao i koliku bi količinu skin boostera aplicirao. Nakon postignutog dogovora, dogovara se termin za izvođenje željenog tretmana.

2
Ispunjavanje obrazaca i prolazak kroz postupak

Prije samog zahvata, potrebno je odraditi formalni dio koji uključuje potpisivanje pristanka za estetske postupke te davanje informacija o vama koje su nam potrebne prije samog zahvata. Nakon toga, prije početka samog zahvata, volimo s vama još jednom razjasniti postupak aplikacije skin boostera, kako bi pri aplikaciji bili što opušteniji.

3
Čišćenje lica i apliciranje topikalnog anestetika

Prije dolaska na dogovoreni termin za izvođenje tretmana apliciranjem skin boostera, preporučljivo je da pažljivo uklonite sav make-up s lica. Ukoliko niste u mogućnosti ukloniti make-up prije dolaska, to možete obaviti i po dolasku u ordinaciju. Prije zahvata, na očišćeno područje nanosimo kremu s anestetikom, kako bi se smanjila neugoda pri aplikaciji.

4
Apliciranje skin boostera

Kada anestetik počne djelovati, pristupa se zahvatu, pri čemu doktor komunicira s vama o postupku koji izvodi. Ovaj korak traje u prosjeku 10 minuta.

5
Kontrola

Nakon tri tjedna od injekcijskog apliciranja skin boostera, napravit ćemo kontrolni pregled na kojem ćemo utvrditi uspješnost terapije i odraditi eventualne nadopune kako bi maksimizirali učinak terapije.

Dermalni filer
FAQ

Tri najčešća pitanja koja nam pacijenti postavljaju o skin boosterima

Ovisno o tipu skin boostera, moguće je tretirati lice, dekolte, vrat i ruke.

Tretman skin boosterima namijenjen je prvenstveno dubinskom oporavku kože, pri čemu joj se vraća elasticitet, tonus i sjaj. Kako skin boosteri u sebi sadržavaju i neumrežene molekule hijaluronske kiseline koje na sebe privlače vodu, možete očekivati poboljšanu kvalitetu kože, ali ne i volumen (kao kakav bi bio kod aplikacije hijaluronskih filera).

Skin boosteri ne zahtijevaju nikakav poseban period oporavka – važno je 1-2 dana izbjegavati sunce, odlaske u solarij i saunu. Narednih nekoliko dana potrebno je smanjiti fizičku aktivnost, a nije preporučljivo pritiskati područja aplikacije. Nakon zahvata, moguća je pojava blagog hematoma, oteknuća ili crvenila na mjestu uboda, što je normalna pojava i ona prolazi u roku nekoliko dana. U ovom periodu, bitno je izbjegavati nošenje make-upa, kao i diranje mjesta uboda.

Estetske konzultacije
Dermalni fileri i tretmani bora

Zašto odabrati Dentech za tretman skin boosterima?

  • Tim stručnjaka osposobljenih za holistički pristup
  • Besplatan pregled i savjetovanje
  • Individualan pristup u planiranju i provedbi terapije
  • Bezbolna procedura
Iskustva

Pročitajte što o nama i našim uslugama kažu naši pacijenti.

Zatražite ponudu
Ponuda je neobvezujuća
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Odaberite što najbolje opisuje vašu trenutnu situaciju te doznajte kako vam možemo pomoći.

Osmijesi

Galerija osmijeha

Augmentacija usana dermalnim filerima